OM OSS

B Bil Motor i Göteborg

Vi på B Bil Motor har en bilverkstad på Rimmaregatan 2 i Hisingsbacka dit både nuvarande och framtida bilägare är välkomna. Hos oss får du hjälp med felsökning och bilservice av ditt fordon för en säkrare körning. Vi har även ett stort utbud av bilar till försäljning. Vi erbjuder ett modern sätt för dig att handla din bil på tillsammans med personlig service där vi ser till att hjälpa dig välja ut rätt bil utifrån dina behov och önskemål. Inom en snar framtid kommer vi även att börja med bärgning och hämtning av skrotbilar.

Är du ute efter en bil av hög kvalitet till ett förmånligt pris är det oss på B Bil Motor du ska vända dig till. Samtliga av bilarna till försäljning i vår hall är inspekterade, besiktigade, lackskyddsbehandlade och levereras med extra garantier.

 

Hos oss kommer du som kund i främsta rummet och därför kan du alltid vara säker på ett riktigt bra bemötande när du kliver innanför dörrarna till vår bilhall eller bilverkstad. Vi arbetar alltid utifrån ledorden: tillgänglighet, flexibilitet och enkelhet.