OM OSS

B Bil Motor i Göteborg

B Bil Motor är ett företag med lång erfarenhet inom försäljning av bilar. Vi har en bilverkstad i Hisingbacka dit både nuvarande och framtida bilägare är vamt välkomna. Som företag kan vi hjälpa dig med allt från felsökningar och bilservice till bärgning och upphämtning av skrotbilar.

När du kommer till oss kan du förvänta dig ett bra bemötande under hela affärens gång. Vår ambition är att erbjuda en trygg, enkel och anpassad affär utifrån kundens önskemål och behov. Varje dag strävar vi efter att göra våra kunder nöjda för att få en långsiktig relation.

Är du ute efter en bil av hög kvalitet till ett förmånligt pris är det oss på B Bil Motor du ska vända dig till. Samtliga av bilarna till försäljning i vår hall är inspekterade, besiktigade, lackskyddsbehandlade och levereras med extra garantier.

 

Hos oss kommer du som kund i främsta rummet och därför kan du alltid vara säker på ett riktigt bra bemötande när du kliver innanför dörrarna till vår bilhall eller bilverkstad. Vi arbetar alltid utifrån ledorden: tillgänglighet, flexibilitet och enkelhet.