TJÄNSTER

01. Försäljning av bilar

Hos oss hittar du alltid prisvärda bilar med god historik. Samtliga av bilarna i vår bilhall är inspekterade, besiktigade, lackskyddsbehandlade och levereras med extra garantier.

I vårt arbete både köper och säljer vi bilar. Vårt mål är att varje individuell kund ska få den hjälpen de behöver, nöjda kunder är något vi prioriterar högt. 

02. Bilservice

I vår verkstad i Hisingsbacka arbetar vi bland annat med felsökningar och inspektion av samtliga fordon. Det gör vi för att vi ska kunna försäkra oss om att fordonet är skadefritt och säkert att framföra i trafiken. 

Med kunskap och erfarenhet erbjuder vi högkvalitativ bilservice till våra kunder. För oss är det viktigt att kunden får den hjälp den behöver, vi arbetar alltid utifrån kundens behov.

 

03. Bilbärgning

Utöver försäljning av bilar och bilservice arbetar vi även med bärgning och upphämtning av skrotbilar. Oavsett vilken typ av hjälp du behöver räcker det med ett samtal till oss så är vi snart på plats för att hjälpa till.

Dessa tjänster erbjuder vi framförallt runt om i Västra Götaland. Hör av dig till oss om du behöver få din bilbärgad eller skrotbilen upphämtad.

 

Är du intresserad av att ta del av någon av våra tjänster eller veta mer om oss som företag. Då är du varmt välkommen att kontakta oss via telefon eller via mejl så återkommer vi så snart som möjligt med svar på dina frågor.

Välkommen till B Bil Motor i Göteborg!